Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Криптоqueen

(0) От (автор) Юлияна Дончева
Уорън Бъфет определя криптовалутите като „отрова за плъхове“. Временна мода, отрова или неизбежна реалност? Какво представляват? Как да различим сериозните криптовалути от измамите? Новата вир... прочети повече

Уорън Бъфет определя криптовалутите като „отрова за плъхове“. Временна мода, отрова или неизбежна реалност? Какво представляват? Как да различим сериозните криптовалути от измамите?

Новата виртуална реалност крие много опасности и рискове. Криптовалутата може дa се окаже коварно предизвикателство за онези, които искат бързо да забогатеят. Стремежът към „големите пари“, спечелени чрез инвестиция във виртуални пари, променя съдби. Успяват не само най-подготвените и хладнокръвните, но и онези, които нямат проблем със собствения си морал.

Героите в романа, начело със свръхобразованата Вяра Раева, подготвят своята виртуална мрежа за лов на наивници. В нея попадат милиони хора от целия свят, сред тях е и българинът Илия. Воден от първичния инстинкт за бързо забогатяване, той попада в капана на престъпни умове.

Роман за богатството и бедността като изпитание на духа, морала и характера.

Чрез приложените QR кодове ще можете да визуализирате местата, където се развива действието в романа в различни точки на света.

Корица: Мека
Страници: 480
Година на публикуване: 2022г.
Издател: Книгомания
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-619-195-335-6

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!