Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Лов

(0) От (автор) Емил Минчев
ВЪЛНУВАЩА КРЪСТОСКА МЕЖДУ ДЕТЕКТИВСКА МИСТЕРИЯ, НАУЧНА ФАНТАСТИКА И ПРИКЛЮЧЕНСКИ РОМАН Частният детектив Бънк Ромеро и вещицата Барбара Кейн пътуват към планетата Ендевър на борда на междузвезден к... прочети повече

ВЪЛНУВАЩА КРЪСТОСКА МЕЖДУ ДЕТЕКТИВСКА МИСТЕРИЯ, НАУЧНА ФАНТАСТИКА И ПРИКЛЮЧЕНСКИ РОМАН

Частният детектив Бънк Ромеро и вещицата Барбара Кейн пътуват към планетата Ендевър на борда на междузвезден кораб, преследвани от агентите на Столетниците – фанатичен култ, впримчил цялата галактика в невидима паяжина от лъжи и задкулисни машинации.

Междувременно на богатата планета Ороборос се готви вероломен заговор, целящ детронирането на кралицата майка (и бъдеща тъща на Бънк). С присъщия си нюх за неприятности, детективът попада в центъра на събитията, въвлечен в главозамайващ въртоп от дворцови интриги, коварни предателства и неочаквани обрати. Опитвайки се да оцелее, Бънк ще срещне демон от своето минало, ще разнищи загадка с повишена трудност и ще надуши чудовищна конспирация, която може да разтърси из основи самия космос.

Корица: Мека
Страници: 416
Година на публикуване: 2023г.
Издател: Вижън Букс
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-619-758-532-2
Поредица: Бънк Ромеро
Книги от поредицата: Нюх
Бяс
Стръв
Мъст
Лов

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!