Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Тайните на домашния майстор ракиджия

(0) От (автор) Колектив
ТАЙНИТЕ НА ДОМАШНИЯ МАЙСТОР РАКИДЖИЯ е дело на едни от най-уважаваните и високо ценени ракиджии по нашите земи (дори балканският полуостров) и десетилетия опит в производството на домашни дестилати.... прочети повече

ТАЙНИТЕ НА ДОМАШНИЯ МАЙСТОР РАКИДЖИЯ е дело на едни от най-уважаваните и високо ценени ракиджии по нашите земи (дори балканският полуостров) и десетилетия опит в производството на домашни дестилати.

Този основен наръчник изцяло е съобразен за домашният производител на алкохол, съдържа лесна за възприемане информация, прагматични съвети и трикове, както и важни подробности на процеса на изваряване, които ще ви помогнат да правите по-качествена домашна ракия и алкохолни дестилати.

Обхваща всичко, което трябва да знаете, от ферментация до изваряване, за да произведете висококачествен алкохол дори от първия път.

✔ Основни принципи на дестилацията – основното събитие!
✔ Процесът и техниките на дестилация – важните подробности и ключовите решения по време на дестилацията
✔ Оборудване и суровини за дестилация – запознаване с процеса на ферментация и подготовката на качествен материал
✔ Разликата между видовете спиртни напитки и начините за производство на всяка от тях
✔ Отлежаване на спиртните напитки – съображенията за качество, информация за разреждането и по-добрият начин за отлежаване
✔ И, разбира се, рецепти за вашата следваща варка!

Домашната дестилация не е за всеки! Докато някои домашни производители са достатъчно доволни от посредствени резултати, други искат да направят още една крачка напред, и да изваряват зърнени, гроздови или плодови каши до висококачествени спиртни напитки, достойни за международни награди! ДА, това ръководство за домашнo производство на алкохол е за тях.

Корица: Мека
Страници: 156
Година на публикуване: 2022г.
Издател: Бетера букс
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-619-921-461-9

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!