Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Заподозрян №1

(0) От (автор) Джеймс Патерсън
Най-добрият разказвач на криминални истории в Америка! Сп. „Форбс” Патерсън никога няма да ви разочарова! Лари Кинг Бившият морски пехотинец Джак Морган е начело на най-могъщата... прочети повече

Най-добрият разказвач на криминални истории в Америка!

Сп. „Форбс”

Патерсън никога няма да ви разочарова!

Лари Кинг

Бившият морски пехотинец Джак Морган е начело на най-могъщата детективска агенция в света. Агентите на Private са най-обиграните, най-бързите и разполагат с най-новото технологично оборудване, за да решават заплетените си случаи, в които винаги са замесени влиятелни и известни личности.

Нещата стават изключително лични, когато бивша любовница на Джак е открита мъртва в неговото легло и той е обявен за заподозрян № 1. По време на полицейското разследване срещу него Морган е по петите на мафиотска група, откраднала наркотици на стойност 30 милиона долара, а красивата управителка на луксозен хотел го убеждава, че той единствен е способен да открие кой стои зад поредицата от мистериозни убийства в нейните хотели.

Докато Морган се бори за живота си, а един от най-доверените му хора заплашва да напусне агенцията, той осъзнава, че се е изправил срещу най-умния и силен противник, който някога е срещал.

С още по-напрегнато действие, заплетени сюжетни линии и невероятни обрати „Детективска агенция Private. Заподозрян №1” е един от най-добрите романи на „краля на трилъра” Джеймс Патерсън.

Корица: Мека
Страници: 352
Година на публикуване: 2013г.
Издател: Ентусиаст
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-619-164-075-1
Поредица: Детективска агенция "Private"
Книги от поредицата: Берлин
Вегас
Заподозрян №1
Кървави игри

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!