Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Живата факла

(0) От (автор) Стивън Кинг
Жанр: Хорър
Какво става, когато един зловещ научен експеримент излезе извън контрол? Какво се ражда от срещата между невинността и злото?ЖИВАТА ФАКЛА Мъж и жена се подлагат на свръхсекретен правителствен екс... прочети повече

Какво става, когато един зловещ научен експеримент излезе извън контрол? Какво се ражда от срещата между невинността и злото?

ЖИВАТА ФАКЛА


Мъж и жена се подлагат на свръхсекретен правителствен експеримент, целящ създаването на необикновени психически способности. По-късно двамата се женят. Ражда им се дъщеря. Но още от първите си дни момиченцето загатва за дивата и ужасяваща сила, която расте в него. Родителите отчаяно се опитват да овладеят тази сила и да научат детето да се държи “нормално”. Правителството иска “творението” си обратно - за своите собствени безумни цели. Иска огъня!

Корица: Мека
Страници: 448
Година на публикуване: 2018г.
Издател: Бард
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-954-585-692-1

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!