Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Как да използвате библиотеката

Бамбуукс е онлайн библиотека, създадена с цел да популяризира и насърчава четенето и книгите като цяло.

Библиотеката предоставя възможност на читателите да наемат книги през сайта, които ще бъдат доставяни до дома или офиса.

Физическите лица, могат да се регистрират директно на страницата на библиотеката и да се свържат с нас по имейл, телефон или чрез контактната форма https://bambooks.bg/contacts

Услугата, която предоставяме на юридически лица е вид социална придобивка за служителите, които желаят да наемат и четат книги. Договорните отношения в случая са между компанията и библиотеката, а служителите са потребители на услугата.

Регистрацията на страницата на библиотеката не активира автоматично услугата за наем на книги. Това става след сключване на договор с библиотеката и се инициира от администратор на сайта.

Допълнителни услуги предоставяни от библиотеката:

  • Осигуряване на български автори за мотивационни лектори
  • Посредничество при поръчка на книги за бизнес партньори или служители
  • Организиране на благотворителни инициативи като даряване на книги за библиотеки в детски градини, училища, социални домове и т.н.

Повече информация можете да намерите и в прикачената презентация.

Свали презентацията от тук