Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Бъдете здрави! Как?

(0) От (автор) Сотир Марчев
Как да бъдем по-здрави? Какъв е пътят към дълголетието? Не просто си задаваме тези въпроси, а търсим съветите на специалисти, които да ни преведат тежките медицински термини и дадат правилните съве... прочети повече

Как да бъдем по-здрави? Какъв е пътят към дълголетието?

Не просто си задаваме тези въпроси, а търсим съветите на специалисти, които да ни преведат тежките медицински термини и дадат правилните съвети.

Един кардиолог и един журналист от 10 години говорят по всички теми, които са важни за здравето – от стреса, съня, движението, затлъстяването до онкологичните заболявания, инфаркта, инсулта...

Всяко интервю, което Любомира Николаева прави с професор Сотир Марчев, е сред най-четените в платформата на „24 часа“ – хартиения вестник, едноименния сайт, здравната медия 24zdrave.bg.

След всеки техен разговор читателите задаваха и още, и още въпроси. Вашето доверие към този тандем провокира и насърчи появата на книга в три тематични блока, която държите в ръцете си.

Интервютата са надградени с актуални медицински коментари на проф. Марчев – едно от медицин- ските светила, които всяка година от 2014 г. и досега читателите ни поставят в лигата „Лекарите, на които вярваме“.

Книгата е достоверен пътеводител за вашето здраве, а ако спазвате съветите на проф. Марчев, ще знаете и КАК да стигнете с усмивка и без задъхване до дълбоки старини.

Корица: Мека
Страници: 244
Година на публикуване: 2024г.
Издател: Труд
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-954-398-807-5

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!